سفیر میانمار در انگلیس خواهان آزادی سوچی شد
به گزارش تور اروپا ارزان، سفیر میانمار در انگلیس خواهان آزادی رهبر دوفاکتوی این کشور شده و مخالفت انگیس را با کودتای اول فوریه در این کشور آسیایی خاطرنشان کرد.

همراه دور زمین باشید و با تور ارزان روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
به نوشته روزنامه گاردین، کیاو زوار مین که از 2014 ریاست سفارت میانمار در لندن را برعهده دارد در بیانیه ای خاطرنشان کرد، به دومینیک راب، وزیر خارجه انگلیس گفته که از سوی آنگ سان سوچی، رهبر دو فاکتوی میانمار به این سمت منصوب شده و تنها از اوست که دستور می گیرد.
وی گفت، یک سفیر یک دیپلمات است. او جهت دیپلماتیک را انتخاب می نماید: پاسخ به بحران کنونی در میانمار را فقط می توان با مذاکره یافت. ما خواهان آزادی سوچی و وین مینت، رئیس جمهوری میانمار هستیم.
راب نیز گفت: من شجاعت و میهن پرستی سفیر میانمار را برای درخواست آزادی سوچی و رئیس جمهوری میانمار و احترام به نتایج انتخابات 2020 در این کشور می ستایم.
این صحبت ها از سوی سفیر میانمار در انگلیس پس از صحبت های ماه گذشته میلادی سفیر میانمار در سازمان ملل و محکوم کردن کودتای نظامی در این کشور مطرح شد.
این تحولات در بحبوحه نگرانی ها درباره سرنوشت معترضان دستگیر شده علیه کودتا در یانگون ایجاد شده است. حدود 200 تن پس از آنکه ماموران امنیتی دوشنبه شب منطقه ای را که معترضان در آن حضور داشتند، محاصره کردند، گیر افتاده اند و این مساله باعث شده تا سازمان ملل خواهان آزادی آنها گردد.
سفارتخانه های غربی و دفتر حقوق بشر سازمان ملل گفته اند که به شدت نگران شرایط و سرنوشت این معترضان هستند و از پلیس خواسته اند تا بدون فوت وقت آنها را آزاد نمایند.
در همین حال، گروه پزشکان بین المللی برای حقوق بشر نیز اشغال بیمارستان ها را محکوم نموده و گفت: این جدیدترین اقدام خشونت آمیز از سوی ارتش میانمار شامل یورش و اشغال بیمارستان های دولتی و استفاده بیش از حد از زور علیه معترضان به کودتای اول فوریه است.
این گروه اعلام نموده که اقدامات از سوی ارتش تضعیف نماینده سیستم بهداشت است که پیش از این بابت کرونا و کودتا ضعیف شده است.
همچنین دست کم 18 اتحادیه تجاری، ساختمانی، کشاورزی و تولیدی به اعضای خود گفته اند تا در حمایت از جنبش نافرمانی مدنی دست از کار بکشند و به خونتا فشار بیاورند تا عقب نشینی کند.
در همین حال، خونتای نظامی در میانمار مجوز پنج رسانه را با هدف سرکوب پوشش مستقل اعتراضات ضد کودتا لغو کرد که این ضربه ای عظیم به آزادی رسانه در میانمار محسوب می گردد.
از اول فوریه امسال میلادی که کودتای نظامی در میانمار رخ داد، قریب به 1800 تن دستگیر شدند که شامل ده ها خبرنگار نیز می شوند.، ایسنا
منبع: ایران آنلاین