گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستوران های ایران خسته شده اند

مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه بیش از 2500 نوع غذا در ایران شناخته شده است گفت: یکی از دلایل بازگشت گردشگران به مقصد گردشگری قبلی غذای آن مناطق است.

گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستوران های ایران خسته شده اند

اگر علاقمند به سفر با بهترین بلیط ارزان کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

به گزارش خبرنگاران از کرمان، محسن رنجبر امشب در مراسم افتتاح جشنواره سفره ایرانی، منطقه پنج کشور در محل یخدان مویدی کرمان گفت: ایستگاه هفتم جشنواره سفره ایرانی به کرمان رسید.

وی با اشاره به اینکه جشنواره سفره ایرانی منطقه پنج کشور شامل استان های کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان می گردد که به میزبانی استان کرمان برگزار شده است اضافه کرد: بسیاری از مقاصد گردشگری جهان، مقاصدی هستند که گردشگران برای دیدن غذا و چشیدن غذای آن منطقه به آنجا سفر می نمایند.

مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه بیش از 2500 نوع غذا در ایران شناخته شده است گفت: غذای ایرانی بسیار خوشمزه و ریشه در هویت و فرهنگ ایرانی دارد.

وی با ابراز تاسف از اینکه انواع تنوع غذایی در کشور وجود دارد ولی وقتی به رستوران ها و هتل ها می رویم فقط دو سه نوع غذا دارند توضیح داد: حقیقت این است که گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستوران های ما خسته شدند و بارها گفته اند که چقدر باید کباب بخوریم.

رنجبر با اشاره به اینکه غذاهای سنتی ایران پایه گیاهی و دارویی دارند گفت: 86 درصد گردشگران که مورد مصاحبه قرار گرفتند اولین خاطره را از غذای مقصد گردشگری خود بیان کردند.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل بازگشت گردشگران به مقصد گردشگری قبلی غذای آن مناطق است اضافه کرد: گردشگری از محورهای اصلی برنامه ششم توسعه است و بعد از برجام فرایند ورود گردشگر به کشور بیشتر شده است.

مدیرکل آموزش و تحقیقات معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه لزوم توجه جدی به صنعت گردشگری از سوی دولت احساس شده است خاطر نشان کرد: 418 اقامتگاه بوم گردی در سطح کشور ایجاد شده که سهم استان کرمان در زمینه ایجاد این اقامتگاه ها بسیار خوب است.

وی با بیان اینکه راه اندازی اقامتگاه بوم گردی در مقاصد ناشناخته و روستاها کاهش مهاجرت روستائیان را به دنبال دارد گفت: توزیع عادلانه ثروت از ویژگی های صنعت گردشگری است.

منبع: تسنیم
انتشار: 6 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 اسفند 1398 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 491

به "گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستوران های ایران خسته شده اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گردشگران خارجی از کباب خوردن در رستوران های ایران خسته شده اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید