بهترین غذاهای مالزی در پنانگ

به گزارش تور اروپا ارزان، پنانگ یکی از شهرهای  توریستی کشور مالزی اسنت که به شما توصیه می‌کنیم طعم غذاهای آن را بچشید. این شهر جزیره‌ای با مناظر و چشم‌اندازهای بی‌نظیر و جاذبه‌های دیدنی که دارد می‌تواند یک گزینه عالی برای یک سفر خانوادگی یا سفری با دوستان باشد. 

بهترین غذاهای مالزی در پنانگ

ناسی لماک (Nasi Lemak)

پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک است که محبوب‌ترین غذای محلی تور مالزی است و به معنای «برنج چرب» است. این غذا شامل برنج خیس شده در شیره نارگیل، تخم‌مرغ آب‌پز، بادام‌زمینی سرخ‌شده، ماهی کولی یا ماهی‌های خشک‌شده به همراه سس تندی که از میگو تهیه می‌شود، است. این غذا هم در رستوران‌های مجلل و هم در غذا فروشی‌های کنار خیابان با قیمت‌های متفاوت نیز پیدا می‌شود.

نودل سرخ شده (Mee Goreng)

این غذا که یکی از غذاهای اصلی مالزی محسوب می‌شود، نودل سرخ‌شده با طعمی بسیار تند است که از ترکیب موسیر یا پیاز و کمی سیر با مقداری از تکه‌های گوشت که عموما مرغ یا میگو است، درست می‌شود. همه این مواد یکی یکی تفت داده شده و با یکدیگر ترکیب می‌شوند و در نهایت پس از آماده شدن با مقداری سبزیجات تزیین می‌شود.

هوکن پرون می (Hokkien Prawn Mee)

یکی دیگر از غذاهای لذیذ دریایی در تور مالزی، هوکن می‌باشد که از نودل سرخ شده، قارچ، میگو سرخ شده، تکه‌های مرغ، سس سویا و تخم مرغ تهیه می‌شود و دارای طعم بی‌نظیری است. هنگام سرو این غذا سس سامبال و برش‌هایی از لیمو ترش در کنار غذا سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری را به آن می‌بخشد. این غذا از چین به مالزی آمده است و در پنانگ طرفداران بسیاری دارد.

اوه چین یا املت صدف (Oh Chien)

همانطور که گفته شد، غذاهای مالزی و شهرهای آن تلفیقی از غذاهای کشورهای مختلف مخصوصا غذاهای چینی است. این غذا در اصل نوعی املت چینی است که از آرد «تاپیکا» (tapioca)، صدف، سیر و تخم مرغ تهیه می‌گردد.

انتشار: 11 آذر 1396 بروزرسانی: 21 مهر 1399 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 32

به "بهترین غذاهای مالزی در پنانگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین غذاهای مالزی در پنانگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید