تکثیر طبیعی ماهیان استخوانی در 4 رودخانه گیلان

به گزارش تور اروپا ارزان، معاون صید و بنادرماهیگیری گیلان از انجام عملیات تکثیر طبیعی و بازسازی ماهیان استخوانی در 4 رودخانه استان اطلاع داد.

تکثیر طبیعی ماهیان استخوانی در 4 رودخانه گیلان

جهت دریافت خدمات اجرای گاردن روف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، اکبر ایلدرم گفت: طی 5 سال گذشته عملیات تکثیر طبیعی و بازسازی ماهیان استخوانی فقط در 2 رودخانه استان انجام می شد.

ایلدرم اضافه نمود:اما سال جاری سال جاری رودخانه های خاله سرا، لمیر، حویق و کریم محله پشته به این کار اختصاص داده شده است.

وی اظهار کرد: شیلات گیلان در کنار تکثیر مصنوعی از 5 سال گذشته کار تکثیر طبیعی و نیمه طبیعی را در 2 رودخانه در دستور کار داشت که سال جاری انجام این کار را در 4 رودخانه گسترش دادیم.

معاون صید و بنادرماهیگیری گیلان بیان نمود: در کنار این 4 رودخانه، صیادان در 10 صندلی شرکت تعاونی پره در تالش، انزلی، زیباکنار، آستانه اشرفیه و حوزه رودسر اقدام به احداث استخرهای خاکی و ماهی دار کردن از خود ماهیان مولد صید شده توسط صیادان کردند.

به گفته وی، در حال حاضر این ماهیان سفید تخم ریزی نموده اند. بعد از 2 ماه حدود اواسط خرداد ماه با رشد تخم و لارو بچه ماهیان راهی رودخانه و دریا خواهند شد.

ایلدرم اظهار کرد:اهمیت مساله انجام کار توسط خود جامعه صیادی با تقبل بخش زیادی از هزینه های مربوطه است که نتیجه اش فراوری ماهیانی با کمترین دستکاری و درصد بازماندگی بالا خواهد بود.

وی یادآور شد: 3 مرکز در گیلان به کار تکثیر و پرورش ماهیان استخوانی و خاویاری مشغول اند وسالیانه بالای 120 میلیون انواع ماهیان استخوانی و خاویاری در این مراکز تکثیر و در رودخانه ها رهاسازی می شوند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 605

به "تکثیر طبیعی ماهیان استخوانی در 4 رودخانه گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکثیر طبیعی ماهیان استخوانی در 4 رودخانه گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید