آشنایی با ویزا چین

چین کشوری با ساختمان های باستانی زیبا و داستان های افسانه ای جذاب سالانه تعداد بسیار از گردشگران تور چین را به خود جذب می نماید . برای سفر به چین به هر منظوری باید ویزا اخذ کنید. در این مطلب نحوه دریافت ویزای چین و همچنین مدارک مورد احتیاج برای اخذ ویزا را توضیح می دهیم.

آشنایی با ویزا چین

با تور چین سفری فراموش نشدنی را تجربه کنید.

مدارک مورد احتیاج جهت دریافت ویزا چین :

  • شناسنامه و کارت ملی
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی به زمینه سفبد
  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن
  • رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل

انواع ویزا های کشور چین :

1 ویزا گروهی

اعتبار این ویزا پس از ورود به چین 40 روز است . که بعد از ورود به این کشور می توانید 30 روز با این ویزا اقامت کنید. ویزای گروهی برای حداقل 5 نفر صادر می گردد و در هنگام ورود خروج به این کشور باید 5 نفر حضور داشته باشند. برای صدوراین ویزا دو روال کاری وجود داردکه اولی ویزای عادی 14 روز کاری زمان می برد دومی ویزای فوری ه 7 روز کاری زمان می برد.

2 ویزا انفرادی

پس از صدور این ویزا 30 روز می توانید در کشور چین اقامت کنید.و با دو روال کاری ویزای عادی که 7 روز طول می کشد و ویزای فوری که 5 روزه صادر می گردد می توانید ویزا اخذ کنید.

3 ویزا تجاری

این ویزا دارای اعتبار 3 ماهه می باشد که پس از ورود به این کشور می توانیر 30 روز اقامت کنید. که برای صدور آ 15 روز کاری زمان می برد.

4 ویزا مولتی

این ویزا یک سال اعتبار دارد و در این یکسال می توانید به چین رفت و آمد کنیدو هر بار ورود به چین فقط 30 روز می توانید در این کشور اقامت کنید. و 30 روز کاری برای صدور ویزا زمان ضروری است.

آدرس و تلفن سفارت چین:

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73

نشانی اینترنتی سفارت چین:

ir.china-embassy.org

منبع: لذت سفر
انتشار: بروزرسانی: 21 مرداد 1398 شناسه مطلب: 390

به "آشنایی با ویزا چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با ویزا چین"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید