کشف زمین خواری 40 میلیارد تومانی در شهریار

به گزارش تور اروپا ارزان، خبرنگاران : فرمانده انتظامی غرب استان تهران از رفع تصرف 40 هزار متر از حریم رودخانه کرج به ارزش 40 میلیارد تومان در شهرستان شهریار که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود، خبر داد.

کشف زمین خواری 40 میلیارد تومانی در شهریار

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از مهر، سردار کیوان ظهیری گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی در پی شکایت اداره آب شهرستان شهریار در خصوص تصرف حریم غربی رودخانه کرج به متراژ 40 هزار متر واقع در منطقه بابا سلمان شهریار موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: با ادامه یافتن تحقیقات پلیس، تعیین شد، افراد سودجو از مدت ها قبل اقدام به تصرف 40 هزار مترمربع از حریم رودخانه غربی کرج کرده اند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه دو متهم در این خصوص دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند، افزود: اراضی مذکور رفع تصرف شد و در اختیار اداره آب شهرستان شهریار قرار گرفت.

ظهیری با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش زمین های رفع تصرف شده را 40 میلیارد تومان برآورد کردند، گفت: حفظ بیت المال، آزاد سازی اراضی ملی از دست متجاوزان و سودجویان همواره در دستور کار پلیس واقع شده است.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 23 بهمن 1399 بروزرسانی: 23 بهمن 1399 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 1224

به "کشف زمین خواری 40 میلیارد تومانی در شهریار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف زمین خواری 40 میلیارد تومانی در شهریار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید