تونل های کوچی معروف به تونل های جنگ: تاریخچه جنگ ویتنام زیر زمین

به گزارش تور اروپا ارزان، اگر ترس از فضای بسته دارید، تونل های کوچی در نزدیکی شهر سایگون بدترین کابوس شما خواهند بود! حال تصور کنید که این تونل ها با قطر کمتر از 50 سانتی متر، برای بیش از یک دهه در طول جنگ آمریکا، زمانی محل زندگی جنگجویان ویتنامی و خانواده هایشان بودند! امروزه اما این تونل ها به شدت معروف و به یکی از جاذبه های گردشگری ویتنام تبدیل شده اند. اگر می خواهید بدانید تونل های جنگ ویتنام چگونه ساخته شده و چه ساز و کاری داشتند تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

تونل های کوچی معروف به تونل های جنگ: تاریخچه جنگ ویتنام زیر زمین

مختصری درباره جنگ ویتنام و آمریکا

جنگ آمریکا در ویتنام (1954-1975) زندگی تقریباً سه میلیون نفر را نابود کرد! در نتیجه جنگ، مردم ویتنام برای درامان ماندن از صدمات جانی، بیش از 120 کیلومتر تونل در زیر زمین حفر نموده و به مدت یک دهه در آنها زندگی می کردند! با بازدید از تونل های ویتنام و تماشا آسیب هایی که جنگ بر یک ملت وارد می نماید، شگفت زده و متاثر خواهید شد.

برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر جهان با کارگزار مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.

تونل های کوچی در کجا قرار دارند؟

تونل های کو چی شبکه ای از تونل ها در شمال غربی سایگون هستند که به وسیله نیروهای چریکی کمونیست (ویت کنگ) ساخته شده اند. آنها در ابتدا در طول مقاومت در برابر استعمارگران فرانسوی ساخته شدند و سپس در طول مبارزه با نیروهای آمریکایی و ویتنام جنوبی بزرگ شده و به کار گرفته شدند.

امروزه شبکه تونل یک جاذبه توریستی محبوب و یکی از پربازدیدترین مکان های مرتبط با جنگ در تور ویتنام به شمار می رود. این تونل ها در منطقه کو چی، یکی از 24 منطقه ای که شهر مدرن هوشی مین را تشکیل می دهند قرار گرفته اند. در طول جنگ، تونل ها در خارج از منطقه شهری بودند اما امروزه با بزرگتر شده سایگون، کوچی بخشی از محدوده شهری می باشد.

نگاهی اجمالی به جهانی زیرزمینی

این تونل ها گواهی بر تدبیر و اراده ویتنامی ها بود که از آنها برای مخفی شدن، زندگی کردن و انجام حملات غافلگیرانه استفاده می کردند.

در داخل تونل های کوچی با اتاق های مختلفی روبرو خواهید شد که به عنوان آشپزخانه، محل دیدار و حتی بیمارستان عمل می کردند. تماشا اینکه چگونه ویتنامی ها پیروز به ایجاد یک جامعه زیرزمینی کاربردی، با آشپزخانه بدون دود و یک منطقه مراقبت های بهداشتی شدند، بسیار جالب است. این تجربه یادآور واقعیات خشن جنگ و کوشش هایی ست که برای زنده ماندن و پیروزی شده است.

اگر ترس از مکان های بسته دارید، در کوچی برای کسانی که ترجیح می دهند در بالای زمین بمانند، فعالیت های زیادی وجود دارد. به عنوان مثال می توانید ریشه تاپیوکا، غذای اصلی سربازان را بچشید و از یک کارگاه کاغذ برنج بازدید کنید. این تجربیات به شما فرصت می دهد تا با شیوه زندگی محلی ها ارتباط برقرار کنید.

راهنمای بازدید از تونل های جنگ ویتنام

دو سایت تونل وجود دارد که می توانید از آنها بازدید کنید. هر دو سایت تقریباً در 60-65 کیلومتری شمال شهر سایگون در یک منطقه کشاورزی دورافتاده قرار دارند. البته ارائه تورهای گردشگری دسترسی به تونل ها را امکان پذیر نموده اند.

سایت Ben Duoc شامل سیستم اصلی تونل است و حدود 25 دقیقه ای شمال سایت Ben Dinh قرار گرفته است. این سایت بازسازی های قابل توجهی در تونل داشته است و تونل ها بزرگتر برای پذیرایی از گردشگران ساخته شده اند بنابراین همواره شلوغ از سایر سایت های بازدید است.

هر دو سایت دارای نمایش هایی از انواع مختلف تله های هستند که استفاده شده است. اتاق های کنفرانس زیرزمینی که در آن کمپین هایی مانند حمله Tết در سال 1968 برنامه ریزی شده بود، بازسازی شده و شما بعلاوه این فرصت را دارید که غذاهایی را بچشید که مبارزان ویت کنگ می خوردند.

تماشا ابتکار و هوش سرباران ویتنامی در تونل های کوچی شگفت زده تان می نماید. آنها از لاستیک کفش درست کردند و از هر چیزی که ارتش آمریکا به جای مانده بود دوباره استفاده می کردند، بمب ها را خنثی و رادیوها را برای پیگیری اخبار مجددا راه اندازی می کردند.

مراقب باشید، تونل ها باریک هستند!

ویتنامی ها در مقایسه با آمریکایی ها جثه های کوچکتری دارند و شاید این را بتوان به نوع تغذیه مردم این کشور مرتبط دانست. از این رو تونل های جنگ ویتنام بسیار باریک حفر شده اند. جالب اینکه باریک بودن این تونل ها مانع از ورود سربازان آمریکایی به داخل می شد! ویتنامی ها برای در امان ماندن و پیش بردن جنگ نه تنها شبکه هایی از تونل ها را حفر کردند، بلکه تله های نیز ساختند.

با توجه به فضای تنگ و تاریک تونل ها اگر ترس از قرار گرفتن در فضای بسته دارید بهتر است بازدید از آن ها از برنامه سفر به ویتنام حذف کنید.

اطلاعات بازدید از تونل های کوچی

  • ساعات بازدید: تمامی روزهای هفته بین ساعت 7 صبح تا 5 بعدازظهر
  • هزینه بازدید: بلیط بزرگسال 90000 دونگ برای بچه ها 30000 دونگ هزینه دارد.

بیشتر بخوانید: نقشه کشور ویتنام، معرفی ویتنام شمالی، جنوبی و مرکزی

بعضی از تله ها در تونل های کوچی

حتی اگر چیزی از تاکتیک های جنگی هم ندانید وجود تله ها شما را مجذوب خواهد نمود. این تله ها هوش و خلاقیت سربازان را به نمایش گذاشته و نشان می دهد که ویتنامی ها تا چه میزان برای کشور و هویتشان ارزش قائل بودند.آن ها تله هایی را از تدارکات به جای مانده آمریکا ایجاد می کردند. پر واضح است که افراد کمی در جهان وجود دارند که هر خطری را برای پیروزی به جان خریده و در نهایت در مقابل ارتشی به این مجهزی پیروز شوند.

سربازان ویتنامی چگونه در تونل ها زندگی می کردند؟

سربازان آمریکایی از عبارت Black Echo برای توصیف شرایط داخل تونل استفاده کردند. زندگی در تونل ها سخت بود تا جایی که گردشگران معمولا بیشتر از 15 دقیقه نمی توانند در آن ها بمانند و تونل ها را به جهنم محض توصیف می نمایند.

تصور کنید! هوا، غذا و آب کمیاب بود و طبق گزارش ها، تونل ها با مورچه ها، هزارپاهای سمی، عقرب ها، عنکبوت ها و موش ها و موش ها آلوده شده بودند.

سربازان روز را در تونل ها به کار یا استراحت می گذرانند و فقط شب ها برای یافتن آذوقه بیرون می رفتند، گاهی اوقات در دوره های بمباران شدید یا جابجایی نیروهای آمریکایی، جنگنده ها مجبور می شدند برای چندین روز در زیر زمین بمانند.

بیماری به ویژه مالاریا، که دومین عامل مرگ و میر بعد از زخم های جنگی بود، در بین مردم ساکن در تونل های کوچی بیداد می کرد. با این وصف خارق العاده است و باورنکردنی است که آنها نه تنها در آنجا زنده مانده اند بلکه در جنگ نیز پیروز شدند!

سخن پایانی

اگر قصد سفر به ویتنام را دارید، پیشنهاد می کنیم تور تونل های کوچی را به برنامه سفر خود اضافه کنید. این بازدید سفری در طول تاریخ است که شما را با نگاه تازه ای نسبت به نبوغ و اراده کسانی که یکی از چالش برانگیزترین دوره های گذشته ویتنام را گذرانده اند، آشنا می نماید. نکته پایانی اینکه جهت رزرو تور ویتنام می توانید با همکاران ما در واحد تورهای خارجی در ارتباط باشید.

سوالات متداول

تونل های جنگ ویتنام کجا قرار دارند؟

تونل های کوچی در نزدیکی شهر هوشی مین (سایگون سابق) در جنوب ویتنام قرار دارند.

تونل ها چه زمانی ساخته شدند؟

ساخت اولیه این تونل ها در دوران استعمار فرانسه شروع شد، اما در طول جنگ ویتنام (1955-1975) توسعه پیدا نموده و پیچیده تر شد.

طول تونل ها چقدر است؟

در مجموع، طول این شبکه تونلی به بیش از 250 کیلومتر می رسد! تونل ها در چند طبقه ساخته شده اند و شامل مسیرهای باریک، اتاق های استراحت، انبار مهمات، بیمارستان های کوچک و حتی آشپزخانه های مخفی می شدند.

آیا می توان از تونل های کوچی بازدید کرد؟

در حال حاضر بخشی از این تونل ها برای بازدید عموم باز است. گردشگران می توانند وارد شده و شرایط سخت زندگی در طول جنگ ویتنام را از نزدیک ببینند.

منبع: ستاره ونک
انتشار: 28 فروردین 1404 بروزرسانی: 28 فروردین 1404 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 2218

به "تونل های کوچی معروف به تونل های جنگ: تاریخچه جنگ ویتنام زیر زمین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تونل های کوچی معروف به تونل های جنگ: تاریخچه جنگ ویتنام زیر زمین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید