راندمان فراوری گردو با استفاده از ارقام مقاوم افزایش می یابد

به گزارش تور اروپا ارزان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قزوین، علیرضا نوروزیان در این باره گفت: با توجه به سرمازدگی فروردین ماه امسال و خسارت وارده به باغات گردو استان؛ استفاده از ارقام مقاوم و مناسب می تواند بهترین راه حل در جلوگیری از آسیب و همچنین افزایش کیفیت و کمیت محصول گردو در باغات باشد.

راندمان فراوری گردو با استفاده از ارقام مقاوم افزایش می یابد

وی گفت: در حال حاضر 5 هزار و 540 هکتار از باغات استان به زیرکشت محصول گردو اختصاص یافته که از این میزان سطح زیرکشت سالیانه 10 هزار تن محصول فراوری می گردد که پراکنش سطح زیرکشت محصول گردو در باغات استان در شهرستان های تاکستان، شهرهای فارسجین و ضیاء آباد، آوج، الموت و حومه قزوین است.

نوروزیان توضیح داد: استفاده از روشهای تلفیقی از جمله تغذیه و آبیاری مناسب، ارقام مقاوم و متحمل، استفاده از تله ها و فرمونهای جذب آفات، رها سازی حشرات شکارگر، کشت گیاهان تله و میزبان و کنترل آنها، بهداشت کف باغ، هرس به موقع و جذب شاخه های آلوده، سوزاندن بقایای گیاهی، انجام یخ زمستانه، سوزاندن بقایای گیاهی، استفاده از دور کننده های آفات و استفاده صحیح و به موقع از سموم آفات و بیماری ها می تواند راهکارهای مناسبی برای پیشگیری از بروز خسارت به این محصول باشد.

وی اضافه کرد: در راستای فعالیتها و اقدامات جهاد کشاورزی در افزایش دانش نوین در محصول گردو، برگزاری کلاس های آموزشی برای باغداران در زمینه جوان سازی و هرس تاپ ورکینگ (سرشاخه کاری) با دعوت از اساتید کشور ترکیه، آموزش کشاورزان بصورت عملی با روش های مدرن مبارزه با آفات و بیماری های موجود در باغات گردو انجام گردیده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 آذر 1397 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 161

به "راندمان فراوری گردو با استفاده از ارقام مقاوم افزایش می یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راندمان فراوری گردو با استفاده از ارقام مقاوم افزایش می یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید