اوج گیری قیمت مسکن در خرداد ماه ، جهش 2 میلیون تومانی در یک ماه
به گزارش تور اروپا ارزان، بر اساس جدیدترین آمار منتشره از سوی دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی قیمت هر متر مربع آپارتمان در خرداد 99 با رشد 2 میلیون تومانی روبه رو شد.

جهت دریافت خدمات ساخت آلاچیق سیمانی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از میزان، افزایشی شدن قیمت مسکن در تهران و شهرهای مختلف کشور چند ماهی است که بازار این کالای اساسی را آشفته نموده و نگرانی هایی را برای مسئولان و مصرف کنندگان ایجاد نموده است.
البته با آغاز فرایند صعودی قیمت ها باعث شد دولت برای کنترل قیمت ها تمهیداتی بیندیشد، اما قیمت مسکن با شیب نسبتا تندی در حال اوج گیری است.
این طور که جدیدترین آمار دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی از شرایط بازار مسکن در خرداد 99 نشان می دهد میانگین قیمت هر متر مربع آپارتمان در تهران با جهش 2 ملیون تومانی به 19 میلیون و 71 هزار و 900 تومان رسیده است.
آنالیز ها نشان می دهد در خردادماه 11 هزار و 46 فقره مبایعه نامه به ثبت رسیده است.
گفتنی است که متوسط قیمت هر متر آپارتمان در خردادماه نسبت به ماه قبل 12.1 درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 42.1 درصدی روبه رو بوده است.
در این بین گران ترین منطقه تهران منطقه یک با میانگین قیمت 42 میلیون و 499 هزار و 900 تومان در صدر قرار گرفته است و پس از آن در رتبه دوم منطقه سه با متوسط هر متر 33 میلیون و 298 هزار و 900 تومان قرار گرفته است و منطقه دو با متوسط متری 28 میلیون و 954 هزار و 800 تومان در رده سوم قرار گرفته است.
آمارها نشان می دهد بیشترین تعداد معاملات در منطقه 5 تهران با هزار و 570 فقره بوده است و پس ازآن مناطق دو با 893 فقره و منطقه 4 با 874 فقره معامله قرار گرفته است.
در بین مناطق شهری منطقه 18 با متری 8 میلیون و 808 هزار و 800 تومان ارزان ترین منطقه معاملات در خردادماه بوده است.
کمترین تعداد معاملات نیز در منطقه 19 با 69 فقره معامله و پس از آن منطقه 16 با 120 فقره بوده است.
منبع: همشهری آنلاین