طرز تهیه دلمه کباب هلندی

به گزارش تور اروپا ارزان، دلمه کباب از غذاهای هلندی بسیار خوشمزه و پرطرفدار با روش پخت شبیه به دلمه های رایج ایرانی است.

طرز تهیه دلمه کباب هلندی

دلمه به معنی شکم پر از غذاهای معروف و با روش پخت آسان در سراسر دنیاست و در مهمانی ها معمولا به عنوان پیش غذا سرو می گردد. تور اروپا ارزان را امروز با طرز تهیه دلمه کباب هلندی دنبال کنید. دلمه کباب از غذاهای ستی کشور هلند است و با مواد اولیه ای که دارد طعم آن به ذائقه ایرانی بسیار نزدیک است. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • کلم برگ سفید و قرمز 2 عدد
  • گوشت چرخ نموده 400 گرم
  • خرده های نان ساندویچ 80 گرم
  • آب گوشت 2 لیوان
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق غذا خوری
  • کره 50 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه دلمه کباب

  • در تهیه دلمه کباب ابتدا کلم برگ ها را جدا نموده و به مدت ده دقیقه داخل آب جوش و نمک قرار داده تا نرم شوند و سپس آن ها را آبکش کنید.
  • گوشت چرخ نموده و پیاز را تفت دهید و سپس خرده های نان را با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  • پس از خشک شدن کلم برگ ها یک تا دو قاشق از مواد گوشت چرخ نموده را داخل کلم برگ ها ریخته و به آرامی بپیچید سپس داخل یک سبد فلزی چیده و در قابلمه قرار دهید.
  • کمی آب گوشت و کره داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید سپس شعله را کم و در قابلمه را روی دلمه ها گذاشته تا دلمه ها باز نشوند. مدت زمان پخت دلمه ها 30 دقیقه است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت انواع دلمه طرز تهیه دلمه برگ موی آذربایجان را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 9 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 742

به "طرز تهیه دلمه کباب هلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه کباب هلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید