طرز تهیه مارشمالو با خامه خانگی به روشی ساده

به گزارش تور اروپا ارزان، اگر طرز تهیه مارشمالو با خامه یا همان پاستیل پفی با خامه را بلد باشید می توانید این شیرینی اسفنجی و محبوب را به سالم ترین شکل ممکن و با انواع و اقسام طرح ها و طعم ها در منزل آماده کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه مارشمالو خانگی ساده با خامه را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه مارشمالو با خامه خانگی به روشی ساده

مواد لازم برای تهیه مارشمالو با خامه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن زیتونبه میزان لازم (برای چرب کردن)
شکر1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
آب جوش1 لیوان فرانسوی دسته دار + 1 قاشق غذاخوری
آب سردنصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
مغز بادام (بدون پوست)100 گرم
قهوه فوری1 و نیم قاشق غذاخوری
خامه ساده200 میلی لیتر
توت فرنگی250 گرم
شکر دانه ریزنصف لیوان فرانسوی دسته دار (برای تزیین مارشمالو)

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای منسجم شدن مارشمالو خامه ای: 3 تا 4 ساعت

مراحل طرز تهیه مارشمالو با خامه

برای طرز تهیه مارشمالو با خامه کافی است مواد اولیه مرغوب و میزانی ذوق و حوصله داشته باشید تا یک مارشمالو پف پفی خوشمزه درست کنید.

مرحله اول: شربت را آماده کنید

ابتدا باید شکر و آب جوش را در قابلمه مناسبی بریزید و برای مدت 3 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. ترکیب آب داغ و شکر را هم بزنید تا کم کم شربت شفافی ایجاد گردد.

برای خرید شکر می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: ژلاتین را در آب سرد حل کنید

در این مرحله از طرز تهیه مارشمالو با خامه باید آب سرد را در کاسه مناسبی بریزید و پودر ژلاتین را به تدریج روی آن بپاشید. این مخلوط را تا مقدار ای هم بزنید که پودر ژلاتین کاملا در آب سرد حل گردد.

برای خرید پودر ژلاتین می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: شربت را با محلول ژلاتین ترکیب کنید

حالا شربت آب و شکر را با محلول آب سرد و ژلاتین ترکیب کنید. این مخلوط را برای مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا به دمای 118 درجه سانتی گراد برسد و غلیظ گردد. در این فاصله، آبلیمو و وانیل را هم به این ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

در نهایت، ترکیب به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید که بدنه ضخیمی داشته باشد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد.

برای خرید وانیل می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: این ترکیب را به خوبی هم بزنید

حدود نیم ساعت صبر کنید تا مخلوط شربت، محلول ژلاتین، آبلیمو و وانیل کاملا خنک گردد. سپس، با استفاده از همزن برقی این ترکیب را برای مدت 10 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مایع سفید رنگ، کشدار و غلیظی ایجاد گردد.

مرحله پنجم: ظرف مناسبی را آماده کنید

حالا باید سطح داخلی یک ظرف مستطیلی با ابعاد میانه را با استفاده روغن زیتون چرب کنید. سپس، درون ظرف و دیواره های آن را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید. پیشنهاد می کنیم ابعاد کاغذ روغنی را طوری در نظر بگیرید که لبه های آن از ظرف بیرون بزند.

برای خرید روغن زیتون می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: مایع سفید رنگ و غلیظ را در ظرف بریزید

اکنون مایع سفید و کشدار را در ظرف حاوی کاغذ روغنی بریزید و پس از صاف و یکدست کردن سطح، آن را حدود 3 تا 4 ساعت در مکان خشک و خنکی مانند یخچال بگذارید. منتظر بمانید تا مایه مارشمالو به تدریج سفت گردد و خودش را بگیرد.

مرحله هفتم: تزیینات مارشمالو را آماده کنید

امیدواریم تا این جا مراحل طرز تهیه مارشمالو با خامه را بدون مشکل دنبال نموده باشید. پس از گذشت چند ساعت و اطمینان از سفت شدن مارشمالو باید مغز بادام پوست کنده (پوست قهوه ای نازک روی مغز بادام را باید جدا کنید) را آسیاب کنید. سپس، شکر دانه ریز و پودر بادام را در بشقاب مسطحی بریزید و با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.

برای خرید بادام می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: مارشمالو را برش بزنید

پس از اطمینان از سفت شدن مایه مارشمالو باید آن را به شکل دلخواه برش بزنید. برای مثال، می توانید آن را به مکعب هایی با ابعاد 3 سانتی متری تقسیم کنید. سپس، هر یک از مکعب های ایجاد شده را طوری در ترکیب پودر بادام و شکر قنادی بغلتانید که تمام سطحش آغشته گردد. مکعب های آغشته به مواد را در ظرف مناسبی بچینید.

مرحله هشتم: سس خامه ای را آماده کنید

پودر قهوه را در فنجان مناسبی بریزید و میزان کمی آب جوش به آن اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید تا قهوه کاملا در آب جوش حل گردد. سپس، چند دقیقه صبر کنید تا قهوه فوری شما کاملا خنک گردد. در نهایت، خامه ساده را هم در فنجان بریزید و با قهوه و آب ترکیب کنید.

برای خرید قهوه فوری و خامه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: توت فرنگی ها را آماده کنید

توت فرنگی ها را به دقت بشویید و پس از خشک شدن به صورت طولی برش بزنید.

مرحله آخر: مارشمالو خامه ای را سرو کنید

برای سرو این شیرینی پفکی و خوشمزه باید قطعات مارشمالو و توت فرنگی را یکی در میان در سیخ چوبی قرار دهید. سپس، هر یک از مکعب های نرم و بعلاوه، توت فرنگی ها را به نوبت در سس خامه ای فرو نموده و نوش جان کنید.

نکات مهم در طرز تهیه مارشمالو با خامه

  • برای بهبود کیفیت مارشمالوی خانگی با خامه توصیه می کنیم ژلاتین را به آرامی و با دقت کافی با آب سرد ترکیب کنید.
  • برای پوست کندن مغز بادام کافی است آن را برای چند ساعت در آب ولرم غوطه ور کنید. سپس، پوست نازک و قهوه ای رنگ مغز بادام را به سادگی و با یاری انگشتان تان بکنید. مغز بادام پوست کنده را مدتی روی دستمال خشک و تمیزی قرار دهید تا کاملا خشک گردد و هیچ رطوبتی نداشته باشد. در نهایت، می توانید آن را آسیاب کنید.
  • در صورت تمایل، به جای شکر دانه ریز می توانید از پودر قند (طرز تهیه پودر قند) بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید قهوه فوری را از دستور بالا حذف نموده و شکلات مایع را جایگزین آن کنید. برای خرید سس شکلات می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید مارشمالو و توت فرنگی را با خامه قنادی یا خامه فرم گرفته (طرز تهیه خامه فرم گرفته) نوش جان کنید.
  • در صورت تمایل، به جای پودر ژلاتین می توانید از پودر ژله آماده بهره ببرید. برای آگاهی از جزییات بیش تر پیشنهاد می کنیم روی لینک مقاله طرز تهیه شیرینی مارشمالو خانگی با پودر ژله یا ژلاتین کلیک کنید.
  • برای تزیین و طعم دار کردن مارشمالو خامه ای می توانید از پودر نارگیل بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن مارشمالو با خامه

طرز تهیه مارشمالو پیچی به چه صورت است؟

برای تهیه مارشمالو پیچی کافی است مایه کش دار را داخل قیف شیرینی پزی بریزید. سپس، نوارهای بلند و باریکی را ایجاد کنید. نوارها را در یخچال بگذارید و اجازه بدهید سرد و نسبتا منسجم شوند. در نهایت، آن ها را به شکل دلخواه ببافید یا بپیچانید.

چرا مارشمالو سفت نمیشه؟

مارشمالو با استفاده از پودر ژلاتین یا پودر ژله آماده درست می گردد. این مواد همان طور که از نام شان پیداست بافت ژلاتینی و نرمی را ایجاد می نمایند. درضمن، مایه این شیرینی خوشمزه با استفاده از همزن برقی و با سرعت بالا به مقدار ای هم می خورد که پر از حباب های هوا شده و کاملا پفکی و کشدار می گردد.

چرا مارشمالو را کباب می نمایند؟

کباب کردن مارشمالو روی آتش یکی از رایج ترین روش های خوردن آن است. علت محبوبیت مارشمالوی کبابی این است که حرارت بالا موجب برشته شدن مواد قندی موجود در سطح مارشمالو می گردد. به این ترتیب، لایه بیرونی این شیرینی خوشمزه کاملا ترد، کبابی و کاراملی می گردد. این در حالی است که وسط مارشمالوی کبابی همچنان نرم و اسفنجی باقی می ماند. این ترکیب، طعم بسیار خوشایندی را به وجود می آورد.

روش درست کردن مارشمالوی چند رنگ به چه صورت است؟

برای تهیه مارشمالوی دو یا چند رنگ کافی است مایه مارشمالو را به نسبت مساوی تقسیم نموده و به هر یک از ظرف ها یکی دو قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان نمکی 105 گرمی چی توز

33,700 تومان 34,000 تومان 1% تخفیف

بادام هندی بزرگ 65 گرم مزمز

69,900 تومان 78,000 تومان 10% تخفیف

بادام درختی میانه 30 گرمی مزمز

34,900 تومان 39,000 تومان 11% تخفیف

پودر ژله با طعم انگور 100 گرمی فرمند

26,900 تومان 30,000 تومان 10% تخفیف

پودر ژلاتین 40 گرمی فرمند

58,900 تومان 66,000 تومان 11% تخفیف

جوش شیرین پت صادراتی 200 گرم گلها

25,900 تومان 26,200 تومان 1% تخفیف

بیکینگ پودر پت صادراتی 140 گرم گلها

55,500 تومان 56,000 تومان 1% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

23,700 تومان 24,000 تومان 1% تخفیف

شیرینی نخودچی 450 گرمی مزرعه

79,900 تومان 90,000 تومان 11% تخفیف

کرم کاکائو تیوپی 20گرم فرمند

10,900 تومان 11,000 تومان 1% تخفیف

سس شکلات 500 گرمی فرمند

73,900 تومان 87,000 تومان 15% تخفیف

سرکه سفید500 گ پلاستیکی وردا

29,100 تومان 29,450 تومان 1% تخفیف

آبلیمو 410 سی سی مجید

30,700 تومان 31,000 تومان 1% تخفیف

روغن سرخ کردنی بدون پالم 810 گرمی کیمبال

55,000 تومان

روغن زیتون فرابکر 225 گرمی فامیلا

62,600 تومان 69,500 تومان 10% تخفیف

قند 5 کیلو نایلون جلال اوغلو

293,900 تومان 360,000 تومان 18% تخفیف

شکر 1 کیلویی ورامین

49,000 تومان 49,500 تومان 1% تخفیف

خامه ساده تتراپک 200 گرمی پگاه

28,900 تومان 33,000 تومان 12% تخفیف

کافی میکس 3*1 کلاسیک 20 عددی مادلین

ناموجود

قهوه ترک 250 گرمی بن مانو

134,900 تومان 159,800 تومان 16% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 31 خرداد 1403 بروزرسانی: 31 خرداد 1403 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 2114

به "طرز تهیه مارشمالو با خامه خانگی به روشی ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو با خامه خانگی به روشی ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید