طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر ویلی به شیوه ای متفاوت و مجذوب کننده
به گزارش تور اروپا ارزان، پنیر خامه ای، پنیری است که از ترکیب خامه و شیر به دست می آید و بافت نرمی همانند کره دارد. سفید رنگ است و با طعم ملایم و رطوبتی که در خود دارد یکی از خوش خوراک ترین و لذیذترین پنیرها است. پنیر خامه ای مستقیما از شیر پر چرب به دست می آید و به همین علت در گروه پنیرهای کاملا طبیعی قرار می گیرد. شاید تا امروز استفاده از پنیر در دستورهای غذایی ما ایرانی ها چندان رواج نداشته و به طور سنتی در کنار نان و سبزی و گردو برای صبحانه و عصرانه مصرف شده است اما ما می خواهیم با پنیر خامه ای ویلی پا فراتر بگذاریم و از آن در تهیه انواع دسر و غذا، از رولت مرغ گرفته تا سوپ کلم بروکلی، پارفه توت فرنگی، کیک پنیر، تیرامیسو و… استفاده نموده و آن را تبدیل به یک راز و فوت کوزه گری کنیم. مطلبی که می خوانید طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر ویلی است.
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با پنیر خامه ای ویلی
- پنیر خامه ای ویلی 100 گرم
- تخم مرغ دو تا سه عدد
- سبزی کوکویی نیم کیلو
- سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گوجه گیلاسی به میزان لازم
- برگ نعنا به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر خامه ای ویلی
مرحله اول
پنیر ویلی و تخم مرغ ها را در ظرفی خوب با هم مخلوط نموده و هم بزنید. سبزی کوکو را به همراه سیر، فلفل، نمک و زردچوبه به ترکیب تخم مرغ و پنیر اضافه می کنیم و هم بزنید.
مرحله دوم
مواد را داخل ماهیتابه ای که روغن را در آن از قبل گرم نموده ایم می ریزیم و پهن می کنیم. اجازه می دهیم هر دو طرف آن به نوبت بپزد.
مرحله سوم
کوکوی آماده را از ماهیتابه به داخل بشقاب منتقل می کنیم و روی آن را طوری برش می دهیم که به هشت مربع مساوی تقسیم گردد. حالا تکه ها را به سلیقه دلخواه داخل ظرفی می چینیم و با پنیری که داخل قیف ریخته ایم روی هر کدام را تزیین می کنیم. سپس می توانیم با قرار دادن گوجه گیلاسی و یک برگ نعنا کوکوها را زیباتر و اشتها برانگیزتر کنید.
اگر به سبزی تازه دسترسی ندارید می توانید طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک را در کتاب کاله با جزییات مطالعه کنید.
منبع: کتاب کاله