طرز تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی و پنیر لبنه مناسب دورهمی ها
به گزارش تور اروپا ارزان، پنیر لبنه با طعم خامه ای و بافت نرم خود یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای تهیه انواع دیپ و مزه های سبک دورهمی هاست. این پنیر با طعم ملایم خود می تواند در کنار سبزیجات، نان تست، یا حتی سیب زمینی رست شده به شکل های متنوع سرو گردد. این دیپ لبنه با گارنیش های خوش رنگ و مجذوب کننده، به سرعت به یکی از ستاره های میز پذیرایی شما تبدیل خواهند شد. در این رسپی با طرز تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی رست شده آشنا می شوید. این غذای خوشمزه را می توانید با پنیر لبنه ترکی آنا تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی رست شده
- سیب زمینی 3 عدد
- پنیر لبنه ترکی خرید آنلاین 200 گرم
- گردو خرد شده 1/3 پیمانه
- شوید خردشده 1/4 پیمانه + 1 قاشق سوپ خوری برای تزیین
- سیر 3 حبه
- فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- گردو خردشده 1 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز خیلی کم
طرز تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی رست شده
1. آماده کردن سیب زمینی ها
در اولین مرحله از طرز تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی ابتدا 3 عدد سیب زمینی را با پوست به خوبی شسته و با آب و کمی نمک بپزید. پس از پخت، سیب زمینی ها را به قطعات دلخواه برش زده و در فر یا تابه با کمی روغن به روش رست، طلایی و برشته کنید. سیب زمینی های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
2. تهیه مایه دیپ
در یک کاسه، پنیر لبنه، گردوی خردشده، شوید، سیر رنده شده، فلفل قرمز و میزان کمی نمک را ترکیب کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس این مایه را در مرکز ظرف سرو بریزید.
3. اضافه کردن گارنیش
برای تهیه گارنیش، شوید خردشده، گردوی خردشده، روغن زیتون و فلفل قرمز را در کاسه ای کوچک مخلوط کنید. این ترکیب خوش طعم را روی دیپ بریزید یا در کنار آن سرو کنید تا جلوه ای زیبا و مزه ای فوق العاده ایجاد گردد.
نکات تکمیلی برای تهیه دیپ لبنه با سیب زمینی
این دستور خوشمزه با ترکیب طعم های متنوع، یکی از برترین انتخاب ها برای یک پیش غذای لذیذ یا حتی یک وعده غذایی سبک است. برای تهیه این غذای لذیذ بهتر است به نکات زیر دقت کنید.
تنوع در طعم با اضافه کردن آبلیمو به دیپ لبنه
اگر دوست دارید دیپی که با پنیر لبنه تهیه نموده اید کمی متفاوت باشد، می توانید به ترکیب دیپ چند قطره آب لیموی تازه یا پوست لیموی رنده شده اضافه کنید تا طعمی ترش و خوشایند داشته باشید.
پخت سیب زمینی در قابلمه
اگر فر ندارید، لازم نیست نگران باشید و از تهیه دیپ پنیر لبنه ترکی صرف نظر کنید بلکه می توانید سیب زمینی ها را بعد از پخت اولیه، در تابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید.
نگهداری دیپ لبنه
این دیپ بهتر است بلافاصله سرو گردد، اما در صورت باقی ماندن می توانید آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و ظرف 24 ساعت مصرف کنید.
آشنایی با پنیر لبنه به عنوان یک همراه خوب برای تهیه انواع دیپ
پنیر لبنه، اگرچه در خانواده پنیرهای خامه ای قرار می گیرد، اما تفاوت های مهمی با دیگر اعضای این خانواده دارد. این پنیر خوشمزه از ترکیب شیر و خامه تهیه می گردد؛ اما نوع خاصی از باکتری ها را در خود دارد که با وجود مواد جامد خشکی که داخلش وجود دارد آن را به پنیری با بافتی نرم تر و طعمی تبدیل نموده است.
یکی از ویژگی های شاخص پنیر لبنه، چربی و نمک کمتر آن نسبت به سایر پنیرهای خامه ای است. این ویژگی باعث شده تا لبنه بافتی لطیف تر و سبک تر داشته باشد. به همین علت، لبنه نه تنها یک گزینه عالی برای صبحانه است بلکه به علت بافت سبک و قابلیت ترکیب با مواد مختلف، انتخابی مناسب برای تهیه دسرهای خلاقانه هم محسوب می گردد.
در یک نگاه، پنیر لبنه را می توان این گونه توصیف کرد:
- بافت: نرم و لطیف
- طعم: ملایم و دلپذیر
- چربی: کمتر از پنیرهای خامه ای دیگر
- نمک: کمتر از پنیرهای خامه ای دیگر
- کاربرد: صبحانه، دسر، ساندویچ، سالاد
در نتیجه، اگر در پی پنیری با بافت نرم، طعم ملایم و کاربردهای متنوع هستید، پنیر لبنه بخصوص پنیر لبنه ترکی آنا کاله که بر پایه ماست است و در کشور ترکیه هواداران ویژه ای دارد، در کنار پنیر لبنه کم چرب آنا انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود.
منبع: کتاب کاله