راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید

به گزارش تور اروپا ارزان، دلیل وا رفتن کوفته ممکن است به مواد مورد استفاده در تهیه کوفته یا روش طبخ آن مربوط باشد. با استفاده از راه حل هایی می توانید مانع وا رفتن کوفته شوید و یک کوفته عالی و باکیفیت درست کنید.

راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید

کوفته از غذا های سنتی ایران است که هواداران زیادی دارد و انواع مختلفی دارد. گرچه پختن این غذا ساده بوده و تقریبا همه از عهده درست کردن آن برمی آیند، اما یکی از رایج ترین مسائل در تهیه آن، وا رفتن کوفته است. وا رفتن کوفته دلایلی دارد که با دانستن آن ها می توانید یک کوفته خوشمزه با ظاهری خوب درست کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا راهکارهای وا نرفتن کوفته را با هم یاد بگیریم.

علت وا رفتن کوفته چیست؟

علت اول

علت وا رفتن کوفته می تواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد. مثلا کم بودن گوشت نسبت به سایر مواد یکی از دلایل اصلی وا رفتن کوفته است، بنابراین دقت کنید میزان گوشت را متناسب با سایر مواد در نظر بگیرید.

علت دوم

علت دیگر وا رفتن کوفته می تواند چرب بودن بیش از حد گوشت باشد. برای تهیه کوفته از گوشتی بهره ببرید که نه زیاد چرب باشد و نه زیاد خشک، زیرا همان طور که چربی بیش از حد گوشت باعث وا رفتن کوفته می گردد، خشکی بیش از حد گوشت نیز باعث سفت شدن کوفته شده و طعم و مزه آن را خراب می نماید.

علت سوم

درست ورز ندادن مواد کوفته نیز می تواند باعث وار رفتن کوفته گردد، مواد کوفته را باید خوب ورز داد تا با هم ترکیب شده و حالت چسبندگی پیدا نمایند.

علت چهارم

علت وا رفتن کوفته را می توان در دمای سس کوفته نیز جست وجو کرد. اگر هنگام قرار دادن کوفته ها در سس، دمای آن پایین باشد کوفته ها وا می روند، بنابراین صبر کنید تا سس کوفته به جوش آید و کوفته ها را یکی یکی به آن اضافه کنید.

راهکارهای وا نرفتن کوفته

  • پیازی که برای کوفته استفاده می کنید با رنده درشت، رنده کنید تا آب نیندازد و در صورتی که پیاز آب انداخت، آب اضافه آن را بگیرید.
  • مواد کوفته را حداقل به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
  • کوفته ها را پس از آماده کردن، حداقل به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا حسابی سرد شوند. اگر وقت کافی داشتید، آن را به مدت یک شبانه روز در فریزر بگذارید.
  • سسی که کوفته را در آن قرار می دهید باید به میزان ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.
  • حرارت را زیاد کنید تا سس، سریعا به جوش آید.
  • صبر کنید سس کوفته به جوش آید و سپس کوفته ها را یکی یکی به آن اضافه کنید.
  • با اضافه کردن هر کوفته، صبر کنید تا سس مجددا به جوش آید و سپس کوفته بعدی را اضافه کنید.
  • پس از قرار دادن کوفته ها در سس، در قابلمه را نبندید، بلکه حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کوفته ها روی حرارت میانه رو به بالا در سس بجوشند. سپس حرارت را کم نموده و در قابلمه را ببندید تا کوفته ها بپزند.
  • 20 الی 30 دقیقه اول پخت، به هیچ وجه کوفته ها را تکان ندهید، زیرا تکان دادن کوفته ها باعث وا رفتن آن ها می گردد.

اگر مایه کوفته شل شد چه کار کنیم؟

به روش های زیر می توانید از وا رفتن کوفته جلوگیری کنید:

  • افزودن میزانی آرد ساده یا آرد نخودچی می تواند مانع وا رفتن آن گردد.
  • افزودن یکی دو عدد تخم مرغ به مایه کوفته، حالت چسبندگی آن را افزایش داده و مانع وا رفتن کوفته می گردد.
  • یک عدد سیب زمینی پخته را له نموده و به مایه کوفته اضافه کنید تا سفت گردد.
  • بهتر است سیب زمینی را همراه با سایر مواد کوفته مانند لپه چرخ کنید تا مایه کوفته یکنواخت گردد.

نکته

  • برای اینکه راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید باید مواد کوفته به راحتی چرخ شوند و به دیواره های چرخ گوشت نچسبند، میزانی فلفل سیاه روی مواد بپاشید.
  • استفاده از پیاز داغ فراوان و افزودن زرشک و آلو به مواد کوفته از راهکارهای وا نرفتن کوفته و خوشمزگی آن است.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دستورهای آشپزی علاقه دارید، خوشمزه ترین پای گوشت چرخ نموده بدون فر را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 24 اسفند 1401 بروزرسانی: 24 اسفند 1401 گردآورنده: euroro.ir شناسه مطلب: 2023

به "راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهای وا نرفتن کوفته را بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید