کوفته ریزه با سس گوجه فرنگی را این روش بپزید
به گزارش تور اروپا ارزان، کوفته از آن درسته غذاهایی که هواداران مخصوص به خد را دارد. البته باید بدانید که کوفته انواع مختلف را دارد و در اینجا طرز تهیه کوفته ریزه را ارائه می دهیم.
کوفته ریزه معمولا در فر یا مایکروفر پخته می گردد و اگر شما امکان دسترستی به این دو وسیله را ندارید می توانید با استفاده از شعله پخش کن و سپس قرار دادن دیگ روی آن به پخت این غذای خوشمزه دست بزنید.
مدت زمان آماده سازی و طبخ: 50 دقیقه در مایکروفر
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گوساله (چرخ شده)
- هشت عدد پیاز (خرد شده)
- یک حبه سیر (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- یک دوم فنجان خمیر خشک شده داخل نان فانتزی
- یک عدد تخم مرغ
- آرد سفید مقداری
- 500 گرم گوجه فرنگی (خرد شده)
- یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)
- دو قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه:
گوشت چرخ نموده، نیمی از پیاز، سیر، رب گوجه فرنگی، خمیر داخل نان، جعفری و تخم مرغ را در داخل کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. با مواد حاصل، هشت عدد کوفته ریزه درست کنید و هر کدام را در مقداری آرد سفید بغلتانید و پوششی آردی برای آن ها ایجاد کنید. ظرف گود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کوفته ها را با دقت در داخل ظرف بچینید.
در کاسه دیگری گوجه فرنگی های خرد شده را کمی حرارت دهید و پس از افزودن باقی مانده مواد لازم به آن، سس گوجه فرنگی حاصل را روی کوفته ها بریزید. در ظرف را بگذارید و خوراک را به مدت 30 دقیقه با قدرت میانه یا 55 درصد در مایکروفر بپزید. این مدت زمان، در ظرف بدون در، به نصف کاهش پیدا می نماید.
منبع: همشهری آنلاین