طرز تهیه سس بلوبری خوشرنگ و شیشه ای بدون تلخی
به گزارش تور اروپا ارزان، سس بلوبری یکی از بسیار مجذوب کننده و خوشرنگ برای تزیین روی، ، ، پنکیک و حتی گزینه عالی برای است. برای تهیه سس بلوبری کافی است بلوبری را بجوشانید و در آخر، چاشنی های دلخواه را به آن اضافه کنید و البته یکسری جزییات حرفه ای را بلد باشید. در این مقاله از در ما طرز تهیه سس بلوبری به 2 روش ساده خانگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس بلوبری
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
بلوبری یا تمشک | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
لیموترش | نصف یک عدد |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 5 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سس بلوبری: 15 تا 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه سس بلوبری
بلوبری، سیاه گیله یا توت آبی یک میوه خوشمزه و پرطرفدار است که با آن می توانید انواع کیک و دسر درست کنید. درست کردن سس با میوه بلوبری در خانه، بسیار کار ساده ای است و وقت کمی از شما می گیرد. برای آشنایی با مرحله به مرحله طرز تهیه سس بلوبری، با ما همراه باشید.
مرحله اول: بلوبری ها را آماده کنید
برای تهیه سس بلوبری، بلوبری های تازه یا یخ زده را در یک قابلمه بریزید و به آنها شکر را اضافه کنید. می توانید به اندازه نصف لیوان فرانسوی دسته دار، آب هم به بلوبری ها بیفزایید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب آغاز به جوشیدن کند. سپس شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا بلوبری ها نرم شوند.
در صورت تمایل می توانید شکر را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: آبلیمو را اضافه کنید
در مدتی که بلوبری ها می جوشند، آنها را به آرامی هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد یا نسوزد. بعد از اینکه بلوبری ها نرم شدند، به آن آب نصف یک لیموی تازه را اضافه کنید. سس بلوبری را بچشید و در صورت تمایل اندازهی شکر دیگر به آن اضافه کنید و صبر کنید تا شکر هم ذوب گردد. سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله آخر: بلوبری ها را پوره کنید
اگر می خواهید سس صاف و یکدست داشته باشید، بلوبری های پخته را پوره کنید. در غیر این صورت این مرحله را انجام ندهید. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید بلوبری ها از دما بیفتند. سپس با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد داخل قابلمه را پوره کنید. این پوره را از صافی رد کنید تا پوست آن جدا گردد. بعد، سس بلوبری را سرو کنید.
روش تهیه سس بلوبری با نشاسته
یکی دیگر از روش های تهیه سس بلوبری استفاده از نشاسته ذرت در ترکیبات آن است. نشاسته ذرت، باعث می گردد سس شما غلیظ تر گردد و در این روش، باید بلوبری، شکر و آبلیمو را با کمی آب بجوشانید.
وقتی بلوبری ها پختند، به اندازه 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. وقتی نشاسته ها کاملا با آب حل شدند، آن را در قابلمه بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر سس بجوشد. سس که غلیظ شد، شعله را خاموش و آن را پوره یا به صورت درسته سرو کنید.
شما می توانید را به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سس بلوبری
- سس بلوبری را می توانید با بلوبری تازه یا بلوبری منجمد درست کنید.
- مراقب باشید که بلوبری ها، سالم و بدون خرابی باشند چون بلوبری خراب و فاسد، باعث تغییر طعم و تلخ شدن سس بلوبری می گردد.
- برای تهیه سس بلوبری، اگر می خواهید به عنوان تزیین انواع کیک و دسر بهره ببرید، بهتر است آن را پوره نکنید.
- اگر می خواهید دانه های بلوبری در سس، معین باشند، در زمان هم زدن بلوبری ها حین پختن، این کار را به آرامی انجام دهید تا له نشوند.
- اندازه غلظت سس بلوبری، سلیقه ای است و می توانید رقیق یا غلیظ آن را بردارید.
- برای خوش طعم تر شدن سس بلوبری، می توانید در اواخر پخت سس، به آن چاشنی های دلخواه مثل وانیل، گلاب، پودر میخک و … اضافه کنید. اما اگر طعم اصیل بلوبری را می خواهید بچشید، این چاشنی ها را حذف کنید.
- مدت زمان ماندگاری سس بلوبری، کمتر از یک هفته است. اگر می خواهید سس بلوبری را برای طولانی مدت بهره ببرید، آن را در فریزر قرار دهید. این سس در فریزر، تا 3 ماه هم ماندگاری دارد.
فوت و فن های خوشمزه شدن سس بلوبری
برای براق شدن سس بلوبری چه کنیم؟
برای اینکه رنگ سس بلوبری شفاف گردد، می توانید از ژلاتین هم بهره ببرید. برای این کار، 1 قاشق غذاخوری ژلاتین را در نصف لیوان آب ولرم برای 5 دقیقه استراحت دهید تا آب، ژله ای گردد. سپس آن را به بلوبری ها اضافه کنید و با هم بجوشانید.
کاربرد سس بلوبری در آشپزی چیست؟
سس بلوبری یکی از سس های بسیار مجذوب کننده برای تزیین روی انواع کیک، چیز کیک، دسر، پنکیک و حتی گزینه عالی برای صبحانه است و می توانید به عنوان جایگزین در کنار خامه یا کره، بهره ببرید.
آیا به سس بلوبری آب اضافه می گردد؟
افزودن آب به سس بلوبری، به اندازه سفتی و نرمی بلوبری ها بستگی دارد. بعلاوه اگر بلوبری فریز شده دارید، بهتر است کمی آب به آن اضافه کنید تا مایه سس بهتری داشته باشید.
منبع: افق کوروش