طرز تهیه قطاب خانگی یزدی
به گزارش تور اروپا ارزان، قطاب محبوب ترین شیرینی سنتی یزدی است که به لطف وجود هل و بادام در ساختار آن دارای عطر و طعم بی نظیری است.
سرویس آشپزی - قطاب یزدی یک خوراکی بسیار جذاب و خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. برای آموختن طرز تهیه آن و نکات پخت آن با ما همراه باشید.
نکاتی که در هنگام تهیه قطاب خانگی یزدی می بایست رعایت کنید:
- روغن لازم برای سرخ کردن قطاب را باید با حرارت ملایم کاملا داغ کرد و اگر روغن تغییر رنگ داد باید روغن را تعویض نمایید. لذا، توصیه می گردد از قابلمه کوچک برای سرخ کردن قطاب استفاده نمایید.
- همچنین خمیر را به مقدار کم باز کنید چرا که اگر خمیر در مجاورت هوا قرار گیرد پف لازم را نخواهد کرد.
- آرد را به آرامی به خمیر اضافه کنید. توجه داشته باشید که خمیر را بیش از حد سنگین نکنید چرا که باعث خشکی و پف نکردن قطاب خواهد شد. در مقابل اگر آرد کمتر از حد معمول اضافه گردد پف قطاب بیش از حد می گردد.
- در صورتی که تمایل به تهیه قطاب در فر داشته باشید، باید خمیر را بسیار نازک پهن کنید و پس از پیچیدن کف سینی را چرب نموده، قطاب ها را رمال کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. سپس در پودر قند بغلتانید.
- استفاده بیش از حد از گلاب در ساختار مواد میانی قطاب باعث ترک خوردن قطاب می گردد.
مواد لازم جهت تهیه قطاب خانگی یزدی
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
شیر یا ماست | 1/2 پیمانه |
آرد | به میزان لازم |
طرز تهیه قطاب خانگی یزدی
- برای تهیه قطاب ابتدا زرده را بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد.
- شیر یا ماست به دمای محیط رسیده، روغن مایع و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید.
- در نهایت آرد را در حدی که خمیر نرم و لطیفی حاصل گردد به مواد اضافه کنید. سپس خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
- در این فاصله مواد میانی قطاب را تهیه نمایید.
- خمیر را پس از استراحت ما بین دو کیسه فریزری به یاری وردنه باز کنید و قالب بزنید.
- میزان یک قاشق چایخوری از موا میانی را وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید و یا گرد کنید.
- در نهایت قطاب را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ کنید.
- روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی بگیرید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین نمایید.
- در صورت تمایل می توانید برای ایجاد عطر و طعم بهتر از مخلوط پودر قند، پودر بادام و هل برای غلتاندن قطاب ها استفاده نمایید.
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی قطاب خانگی یزدی
بادام پرک | 100 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
پودر پسته | 40 گرم |
هل سائیده شده | 1 قاشق چایخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مواد میانی قطاب خانگی یزدی
- بادام پرک را به همراه پودر قند آسیاب کنید. سپس از الک ریز رد کنید.
- مخلوط بادام و پودر قند الک شده را به همراه پودر پسته، هل سائیده شده، عسل و گلاب در ظرف نسبتا گودی ترکیب کنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.
- در صورت تمایل می توانید از پودر گردو و دارچین نیز بسته به ذائقه خود در تهیه مواد میانی قطاب استفاده نمایید.
جهت آشنایی با طرز تهیه کیک یزدی و برشتوک به بخش شیرینی ها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 5 خرداد 1399
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: euroro.ir
شناسه مطلب: 735
به "طرز تهیه قطاب خانگی یزدی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قطاب خانگی یزدی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید